Skrevet af:

Menstruationssmerter

Første gang jeg prøver akupunktur er i 2008. Jeg har mange problemer omkring og under menses. Det er kraftige smerter, humørsvingninger og hovedpine. Efter to behandlinger kan jeg tydelig mærke det har hjulpet. Det er som om kroppen igen slapper af. Menses kommer igen regelmæssigt og jeg har minimale smerter, ingen humørsvingninger eller hovedpine.

Da jeg senere igen får problemer som min egen læge ikke kan løse, henvender jeg mig igen til Susanne. Denne gang med daglig kraftig svimmel anfald og uro i krop og hoved. Hovedpine og migræne anfald hver uge. Allerede efter en behandling kan jeg mærke det hjælper. Har mere ro i min krop og kun lidt svimmelhed. Efter to behandlinger mere, er svimmelheden helt væk og jeg har igen ro i krop og hoved. Skønt at jeg kan få en hverdag til at fungere igen. En stor tak til Susanne som er så dygtig til at udføre sit arbejde. Føler hun lytter til ens problem, og derefter forklarer, hvad hun kan gøre ved dem.

© 2024 Akupunkturklinikken v/ Susanne Wegeberg | Teglgårdsparken 100 | 5500 Middelfart | 25 89 24 05 | susanne.akupunktur@gmail.com
Designet af Masked Media