Skrevet af:

Stress og graviditet

Jeg opsøgte Susanne, da jeg gennem længere tid, havde været plaget af stress. Det gav sig både til udslag i hjertebanken, trykken for brystet og uro i mine ben. Jeg kunne ikke sove om natten pga. denne uro. Dette bevirkede, at jeg blev mere og mere træt og dermed havde jeg svært ved at udfører mit arbejde. Det endte med, at jeg blev sygemeldt pga. stress. Så nu måtte der ske noget.

Flere opfordrede mig til at prøve akupunktur. Allerede efter første akupunkturbehandling var uroen i mine ben blevet betydeligt mindre. Så det var dejligt, at kunne sove bedre om natten. Ud over, at hjælpe på mine ben, blev jeg også mere afslappet af akupunkturen. Jeg forsatte efterfølgende med at få akupunktur forebyggende.

Jeg havde også en drøm om at blive gravid. Derfor spurgte jeg Susanne, om hun også kunne hjælpe med det. Det var der god mulighed for, at akupunkturen kunne hjælpe med. De efterfølgende måneder fik jeg akupunktur nogle dage inden min ægløsning. Efter et halvt år skete det og i dag er vi de lykkelige forældre til en lille pige.

© 2024 Akupunkturklinikken v/ Susanne Wegeberg | Teglgårdsparken 100 | 5500 Middelfart | 25 89 24 05 | susanne.akupunktur@gmail.com
Designet af Masked Media